[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: دوره 1، شماره 2 - ( 8-1395 ) ::
جلد 1 شماره 2 صفحات 21-1 برگشت به فهرست نسخه ها
حبیب احمدی، فردین منصوری، سید علی شاه چراغ*
چکیده:   (5203 مشاهده)

مقاله حاضر به بررسی ابعاد آسیب زای استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی در میان جوانان شهر کرمانشاه می پردازد روش انجام تحقیق، کمی پیمایشی می‌باشد. گستردگی جامعه آماری یکی از دلایل استفاده از روش پیمایشی بوده است و اطلاعات مربوط به هرکدام از متغیرها به روش میدانی جمع‌آوری‌شده است. جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه جوانان 15 تا 35 ساله شهر کرمانشاه تشکیل می‌دهند؛ که بر اساس سرشماری سال 1390، 341652 نفر هستند. برای برآورد حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده‌شده است که با سطح دقت 0.05، 270 نفر برآورد شده است که از جوانان شهر کرمانشاه گرفته‌شده است. نتایج تحقیق بیان می­کند، بنا بر اعتقاد پاسخگویان این مطالعه، در یک مقیاس 5 نمره‌ای، ابعاد آسیب زای (مدگرایی، تنش های خانوادگی، کم‌رنگ شدن ارزش‌های دینی، بحران هویت و دوستی های آسیب‌پذیر ) متأثر از شبکه‌های اجتماعی مجازی، در حد متوسط و بالاتر وجود دارد. همچنین نتایج آزمون فرضیات نشان می‌دهد که همه فرضیات پژوهش با سطح اطمینان 99 درصد تأییدشده است به این معنی که ارتباط معناداری قوی بین استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی و متغیرها و عامل‌های وابسته که در بالا مطرح شد وجود دارد.

واژه‌های کلیدی: ابعاد آسیب زا، اینترنت، شبکه اجتماعی مجازی، جوانان، شهر کرمانشاه
متن کامل [PDF 929 kb]   (16397 دریافت)
دریافت: 1395/3/31 | پذیرش: 1395/5/10 | انتشار: 1395/8/6
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

XML     Print

Download citation:
Send citation to:

احمدی حبیب، منصوری فردین، شاه چراغ سید علی. بررسی ابعاد آسیب زای استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی در میان جوانان شهر کرمانشاه. 1. 1395; 1 (2) :1-21

URL: http://jpsd.hormozgan.ac.ir/article-1-50-fa.html

بازنشر اطلاعات
فصلنامه مشارکت و توسعه اجتماعی Journal of Participation and Social Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4645